Kennisplatform ‘Kikker/BrutIS’

Riodesk, Proviel en Riool EnZo BV, hebben per 1 februari 2019 hun krachten gebundeld om zodoende samen een krachtig kennisplatform te vormen op het gebied van ondersteuning en verdere ontwikkeling van “Kikker/BrutIS”. Sinds de lancering heeft dit beheerprogramma een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is “Kikker/BrutIS” dan ook bij vele organisaties uitgegroeid tot een onmisbare tool binnen het riolerings-, weg- en groenbeheer. Met de samenwerking streven de drie partners naar een nog verdere optimalisering van de dienstverlening richting de “Kikker/BrutIS”-klanten binnen Nederland & België, maar wel met behoud van ieders eigen identiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.