Riool EnZo BV draagt het Ronald McDonald huis ook in 2023 een warm hart toe.

Het Ronald McDonald Huis biedt ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen al meer dan 35 jaar een dak boven het hoofd. Eigenlijk is het meer dan een dak; het is een tijdelijk tweede thuis, op loopafstand van het ziekenhuisbed van het zieke kind. Een plek voor de familie om zich terug te trekken en op te laden, en om steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers.
Als sinds 2014 sponsort Riool EnZo BV dit mooie en warme initiatief vanuit het Ronald McDonald Kinderfonds. En ook in 2023 hoopt Riool EnZo BV, door haar maandelijkse bijdrage, een steentje bij te kunnen dragen voor een dergelijke, warme plek voor ouders, dichtbij het ziekenhuisbed van hun kind.
Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst!

Ook donateur worden? Check dan de site: www.kinderfonds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.