AED aangemeld bij HartslagNu

Elke dag krijgen 40 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans van het slachtoffer is het grootst als er binnen 6 minuten wordt gestart met de reanimatie middels een Automatische Externe Defibrillator (AED). Als elke minuut telt, is snelle hulp dus essentieel. Vandaar dat het belangrijk is dat er zoveel mogelijk AED’s in Nederland zijn aangemeld bij een reanimatie oproepsysteem. Deze noodzaak wordt onderkend door Riool EnZo BV en vandaar dat onze AED per 1-5-2023 is aangemeld bij HartslagNu. Zodoende dragen wij bij aan een landelijk dekkend netwerk zodat mensen met een hartstilstand snel de juiste hulp krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.