Twee nieuwe vestingen Riool EnZo BV geopend!

In 2023 noteren wij een nieuwe mijlpaal binnen de ontwikkeling van onze organisatie. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in het zuiden van het land, hebben wij namelijk 2 nieuwe vestigingen geopend, te weten Vestiging Zuid Limburg / Noord-Brabant, gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Markt 6 te Roggel & Vestiging Zeeland / West-Brabant, gevestigd aan Het Heem 4 te Breskens.

Nieuwsgierig wat wij uw organisatie in de betreffende gebieden kunnen bieden qua ondersteuning bij diverse beheerwerkzaamheden op het gebied van riolering? Neem dan gerust contact op met één van beide vestigingsleiders:
– Stanley Roozen, 0117-728177, Vestiging Zeeland / West-Brabant;
– Ruud Jetten, 0475-724010, Vestiging Zuid Limburg / Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.